Allriskförsäkring bakgrund
Allriskförsäkring logo

Sensor Försäkring


För dig som letar efter en bra hemförsäkring med allriskförsäkring så är Sensor Försäkring ett mycket bra val att överväga.

Det bästa med Sensor Försäkring

Sensor erbjuder inte bara grundläggande skydd för din egendom men även en allrisktillägg som kallas Hemplus. Denna extra skyddsnivå täcker en bredare rad av situationer och erbjuder en högre grad av trygghet. Med Sensor får du en heltäckande lösning som skyddar både dig och dina ägodelar.

  • Sensor Försäkring allriskförsäkring

Vad som erbjuds

Sensor har utformat sin hemförsäkring för att inkludera ett brett spektrum av skydd. Det grundläggande skyddet innefattar ersättning för skador eller förlust av din egendom i händelse av inbrott, brand eller vattenskada. Om din kyl eller frys går sönder finns det även täckning för det.

Men det är inte allt. Sensor erbjuder också Hemplus som är en allriskförsäkring som går utöver det vanliga. Med Hemplus får du ersättning för skador som kan uppstå i vardagen, som till exempel om din mobiltelefon går sönder eller om du råkar spilla vin på din nya soffa. Detta är en fördel som sätter Sensor i en egen klass jämfört med många andra försäkringsbolag.

Slutligen bör det noteras att Sensor har en mycket flexibel prissättning som kan anpassas efter dina behov och din ekonomiska situation. De har olika paket och tillägg som gör det möjligt för dig att skräddarsy din försäkring. Detta gör att du kan känna dig trygg i att du har en försäkring som passar just dig.

Skaffa allriskförsäkring hos Sensor Försäkring

Teckna hemförsäkring med allrisk hos Sensor Försäkring

1. Hämta erbjudande

Gå in på Sensor Försäkrings hemsida och fyll i uppgifter för ditt boende och om dig för att få ett erbjudande.

2. Läs villkor

I grunden är hemförsäkringar extremt lika, men detaljerna i hemförsäkringar skiljer sig en del så läs igenom noga.

3. Godkänn villkoren

Ser allt bra ut med villkoren så är det bara att välja startdatum för hemförsäkringen och signera avtalet.

Omdöme av Sensor Försäkring hemförsäkring med allrisk

Bästa hemförsäkring med allrisk bakgrund

Intresserad av Sensor Försäkring?

SE ERBJUDANDEN