Allriskförsäkring bakgrund
Allriskförsäkring logo

Hedvig


För dig som letar efter en bra hemförsäkring med allriskförsäkring så är Hedvig ett mycket bra val att överväga.

Det bästa med Hedvig

Hedvig erbjuder inte bara traditionell hemförsäkring utan inkluderar också ett generöst allrisk-skydd. Försäkringen är flexibel och anpassar sig efter dina individuella behov. Med Hedvigs försäkring kan du känna dig trygg i vetskapen om att du är skyddad mot en rad olika risker.

  • Hedvig allriskförsäkring

Vad som erbjuds

Hedvigs hemförsäkring med allrisk är en omfattande lösning för dig som vill ha ett fullödigt skydd för ditt hem. Ett unikt inslag i Hedvigs försäkring är drulleskyddet eller allrisk som det också kallas. Detta skydd täcker skador som orsakas av plötslig och oförutsedd händelse. Om du till exempel tappar din mobil i golvet eller spiller kaffe på din bärbara dator kan drulleskyddet täcka kostnaden för reparation eller ersättning.

Försäkringen täcker också traditionella aspekter som stöld skada och brand. Om ditt hem skulle drabbas av en olycka som brand eller inbrott garanterar Hedvigs hemförsäkring en snabb och smidig ersättning. Processen för att göra en skadeanmälan är enkel och du får snabbt besked om hur mycket du kan få i ersättning.

Vad som särskilt utmärker Hedvig är flexibiliteten i deras försäkringspaket. Du kan lägga till och ta bort olika delar av försäkringen för att den skall passa just dina behov. Detta gör att du inte behöver betala för skydd som du inte har användning för. På detta sätt kan du få en försäkring som är skräddarsydd efter dina personliga förutsättningar och det ger dig en trygghet i vardagen som är svår att överträffa.

Skaffa allriskförsäkring hos Hedvig

Teckna hemförsäkring med allrisk hos Hedvig

1. Hämta erbjudande

Gå in på Hedvigs hemsida och fyll i uppgifter för ditt boende och om dig för att få ett erbjudande.

2. Läs villkor

I grunden är hemförsäkringar extremt lika, men detaljerna i hemförsäkringar skiljer sig en del så läs igenom noga.

3. Godkänn villkoren

Ser allt bra ut med villkoren så är det bara att välja startdatum för hemförsäkringen och signera avtalet.

Omdöme av Hedvig hemförsäkring med allrisk

Bästa hemförsäkring med allrisk bakgrund

Intresserad av Hedvig?

SE ERBJUDANDEN