Allriskförsäkring bakgrund
Allriskförsäkring logo

ICA Försäkring


För dig som letar efter en bra hemförsäkring med allriskförsäkring så är ICA Försäkring ett mycket bra val att överväga.

Det bästa med ICA Försäkring

ICAs hemförsäkring med allrisk täcker mer än bara grundläggande skador. Den ger dig också skydd för de oväntade situationer som kan uppstå i vardagen. Allrisktillägget är som en extra trygghet som täcker även de skador man inte tänker på.

  • ICA Försäkring allriskförsäkring

Vad som erbjuds

När det kommer till att välja en hemförsäkring med allrisk kan det vara en djungel av alternativ. ICA skiljer sig dock markant från konkurrenterna genom att erbjuda en omfattande skyddsnivå. För det första täcker försäkringen alla de grundläggande aspekterna som stöld, brand och vattenskador. Men det som verkligen gör ICA unikt är dess allrisktillägg, ibland kallat drulleförsäkring eller otursförsäkring.

Denna tilläggstäckning är som en livboj i vardagens olyckor och missöden. Om du exempelvis råkar sätta dig på dina glasögon kan allrisktillägget ersätta kostnaden. Det handlar om en försäkring som är tänkt att gälla för oväntade och vardagliga situationer. Så det är inte bara stora katastrofer som är täckta, utan även de små missödena som kan göra stor skada på din ekonomi om du inte är försäkrad.

Det är också värt att notera att ICA inte enbart erbjuder allrisk som ett tillägg till hemförsäkringen. Med ICAs allrisk får du en total trygghet som skyddar mot både de vanliga och de oväntade riskerna. Det är som att ha en skyddsängel som alltid är där för att se till att du kan känna dig trygg.

Skaffa allriskförsäkring hos ICA Försäkring

Teckna hemförsäkring med allrisk hos ICA Försäkring

1. Hämta erbjudande

Gå in på ICA Försäkrings hemsida och fyll i uppgifter för ditt boende och om dig för att få ett erbjudande.

2. Läs villkor

I grunden är hemförsäkringar extremt lika, men detaljerna i hemförsäkringar skiljer sig en del så läs igenom noga.

3. Godkänn villkoren

Ser allt bra ut med villkoren så är det bara att välja startdatum för hemförsäkringen och signera avtalet.

Omdöme av ICA Försäkring hemförsäkring med allrisk

Bästa hemförsäkring med allrisk bakgrund

Intresserad av ICA Försäkring?

SE ERBJUDANDEN