Allriskförsäkring bakgrund
Allriskförsäkring logo

Re:member flex


För dig som letar efter ett bra kreditkort med allriskförsäkring så är Re:member flex ett mycket bra val att överväga.

Det bästa med Re:member flex

Re:member flex är inte bara ett kreditkort utan också en extra trygghet i vardagen. Trygghetspaketet är fyllt med de mest populära försäkringarna och dessutom är priset mycket konkurrenskraftigt. Om du har re:member more eller re:member Mastercard är paketet till och med inkluderat.

  • Re:member flex allriskförsäkring

Vad som erbjuds

Först och främst täcker Re:member flex allriskförsäkring vilket är en försäkring som gäller för skador som du själv kan råka orsaka på dina saker. Detta kan vara allt från att du tappar din espressomaskin till att du spiller kaffe på din laptop. För bara 129 kr per år får du ett trygghetspaket som inkluderar allriskförsäkring och många andra fördelar.

I trygghetspaketet ingår inte bara allriskförsäkring utan också andra försäkringar som har visat sig vara populära bland kunder. Det är en samlad lösning som ger dig trygghet på flera plan. Med re:member more eller re:member Mastercard ingår hela paketet och du behöver inte betala extra för det.

Det unika med Re:member flex trygghetspaket är att det erbjuder en extra nivå av trygghet utöver det som redan ingår i de traditionella försäkringarna. Det kan vara en ovärderlig fördel i de situationer där du behöver det som mest. Om du redan har re:member more eller re:member Mastercard får du denna extra trygghet inkluderat i ditt kort utan extra kostnad.

Skaffa allriskförsäkring hos Re:member flex

Teckna kreditkort med allrisk hos Re:member flex

1. Läs villkor

I grunden är kreditkort extremt lika, men detaljerna för kreditkorten skiljer sig en del så läs igenom noga.

1. Fyll i ansökan

Gå in på Re:member flexs hemsida och fyll i uppgifter om dig.

3. Godkänn villkoren

Ser allt bra ut med villkoren så är det bara att skicka iväg ansökan och ofta får du svar inom några minuter.

Omdöme av Re:member flex kreditkort med allrisk

Bästa kreditkort med allrisk bakgrund

Intresserad av Re:member flex?

SE ERBJUDANDEN